Aleksandar Ivović (©MN Press)
Aleksandar Ivović (©MN Press)

Novi Beograd napada krov Evrope! Monstruozna ponuda za Ivovića, čekaju se i Mandić i Jakšić

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 09:53

A već su potpisali Pijetlović i Drašović…

Kragujevački Radnički nas je ove sezone oduševio krunom u Jadranskoj ligi, ali sudeći prema najsvežijim informacijama iz vaterpolo sveta, Novi Beograd će biti taj koji bi morao da u narednom periodu preuzme primat ne samo na domaćoj sceni. Klub pod pokroviteljstvom proslavljenog reprezentativca Aleksandra Šapića na dobrom je putu da na leto oformi drim-tim koji bi predstavljao silu i u evropskim okvirima.

Sajt waterpoloitaly.com piše naime da su se šef stručnog štaba Novog Beograda Vladimir Vujasinović i sportski direktor Aleksandar Šoštar namerili na čuvenog Aleksandra Ivovića, 35-godišnjeg kapitena Crne Gore i italijanskog velikana Pro Reka. Isti izvor navodi da je Ivović u prethodnim danima dobio “monstruoznu ponudu” iz Srbije i da je vrlo zainteresovan da dođe u Beograd, iako mu i Pro Reko nudi novi ugovor, pošto aktuelni ističe na kraju sezone.

Izabrane vesti

Podsetimo, Novi Beograd je posle odustajanja Hanovera dobio organizaciju naredna tri završna turnira Lige šampiona, za sledeću je nagrađen mestom u elitnom evropskom takmičenju i sada želi da opravda to poverenje.

Već su ugovoreni dolasci Duška Pijetlovića (35) i Radomira Drašovića (23) – obojica stižu iz Solnoka – a prema saznanjima sajta waterpoloitaly.com u poodmakloj fazi su i pregovori sa još jednim Pro Rekovim asom Dušanom Mandićem (26), te Nikolom Jakšićem (24) koji je bio šampion Mađarske sa Ferencvarošem.

Još ako u timu ostanu Miloš Ćuk, Draško Gogov, Marko Avramović, Nikola Radulović... A nema sumnje da će doći još neko…

Titula prvaka Evrope uopšte nije nerealna.



tagovi

VK Novi BeogradAleksandar IvovićDušan MandićNikola Jakšićvaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara